Vetus E-drives

tirsdag 12. juli 2022

Nyt stillheten med elektrisk fremdrift!

Hjertet i det elektriske fremdriftssystemet er motoren. Tilkoblet via V-CAN modulære digitale CAN-bus kommunikasjonssystem, gir den en stillegående og pålitelig fremdrift med lite vedlikehold.

VETUS tilbyr E-LINE in-line propellakselløsninger og den innovative kompakte E-POD-løsningen. Motorvalget vil avhenge av flere parametere som f. eks skrogform, så ta gjerne kontakt med din nærmeste forhandler eller med Univa for mer detaljerte råd.

Den kompakte E-LINE motorserien er designet for å passe eksisterende motorfundament og propellakselinstallasjoner. De medfølgende Swap & Go-monteringsbrakettene med motorfester er spesielt utviklet for elektriske motorer. Disse kan enkelt justeres i høyden og settes til å vinkle akselen til 0° eller 8°. Dette gjør tilkobling til en eksisterende propellaksel til en enkel oppgave.

E-POD kombinerer motor, fjæring, kjøling, girkasse, clutch, propellaksel og propell i ett komplett system. Denne plassbesparende løsningen gjør motorkassen og propellakselen overflødig, og gir deg mer dørk/dekk plass.

Univa opplevde stor interesse i Vetus sine E-drive produkt da de ble presentert iløpet av Lydløs 2022 i Arendal. Kontakt Univa eller din nærmeste Vetus forhandler for mer informasjon.  

VETUS Electric Propulsion: the E-Line and E-POD

https://www.youtube.com/watch?v=R7wxjgG85ls

 

 


 

 

 

 


Tilbake til arkivet

Design og utvikling: Innoventi | CMS fra eRedaktør